سحاب اندیشه

سایت سحاب اندیشه

ایستگاه سلامت

image_pdfimage_print

آیا میدانید ویتامین “ث” به منزله جرقه های برقی است که در ماشین بدن تولید احتراق می نماید؟
گوشت و پوست و خون و تمام سلول های بدن ما بطور دائم در تغییرند ، یعنی میسوزند و جای خود را به سلول های جوان میدهند.
حال اگر این جرقه ها نرسند و این سلول ها نسوزند در همآنجاکه هستند خواهند مرد و این سلول های مرده هستند که حالت نرمی و ارتجاعی پوست را از بین برده، باعث تصلُّب شرائین و فشار خون می شوند. وجود همین سلول های مرده و آهک شده است که بدن را مستعد ابتلاء به امراض عفونی میسازد.
قدرت ویتامین “ث” به حدی است که می تواند تمام نشاسته هایی را که به قند تبدیل می شود را بسوزاند.

منابع ویتامین “ث”
شیر ، مرکبات و مخصوصا لیمو ترش،گل کلم، کلم پیچ،کلم قمری، جگر، فلفل سبز،طالبی، اسفناج، شلغم، هویج، هلو، خربزه، کاهو، جعفری
نکته : میوه ها و سبزی ها هر چه ترش تر و سبزتر باشند ویتامین ,,ث,, آنها زیادتر است.
عوامل نابود کننده ویتامین “ث”
۱) قلیائیات مانند جوش شیرین که عده ای بدون مطالعه آنرا مصرف میکنند.
۲) اکسیژن هوا و در معرض هوا قرار دادن
۳) حرارت دادن زیاد سبزیها در پخت و پز ها
۴) خشک کردن میوه ها و سبزیها نیز دشمن این ویتامین است.
۵) نگهداری بیش از اندازه برخی از منابع ویتامین “ث” مانند سیب زمینی

توجه : بهترین راه استفاده از ویتامین “ث” خوردن میوه ها و سبزیجات تازه و زنده است . اگر امکان درست کردن یک باغچه کوچک در حیات یا در بالکن منزل وجود دارد بهتر است، در همان باغچه مقداری سبزی کاشته شود تا گهگاهی از این مواد سرشار از ویتامین “ث” بطور تازه و تر استفاده گردد . که هم موجب مقاومت در برابر امراض خواهد شد و هم سلامتی کبد را تا حدود زیادی تضمین خواهد کرد.
فصل تابستان فصل مناسبی برای مجهز نمودن بدن به این ویتامین است مخصوصا که در ایام ماه مبارک رمضان، بهتر است در سفره های افطار از سبزیهای تازه و سالاد های حاوی کلم و کاهو استفاده شود