به سالروز ولادت بانوی دو گیتی نزدیک می شویم. سالروز تولد کوثر نبوت و حامی ولایت. لااقل چند سالی است که رسم اکثریت زنان جامعه ما بر این شده که اگر مناسبتی در فامیل یا آشنایان رخ می دهد از جمله: تولد، زیارت، ازدواج، خرید منزل و… خانمها جمع شده و مبلغی معین می کنند و با تهیه کادوئی یا با گذاشتن همان وجه نقد جمع آوری شده در یک پاکت شکیل، به منزل فرد مورد نظر رفته، و محبت و خوشحالی خود را از این مناسبت به فرد مذکور ابراز و اظهار می نمایند.
ضمن تبریک این ایام خجسته، سخنم با خواهرانی است که علاوه بر عمل به عرف و رسم بیان شده، پیوند دینی در میان آنها شکل گرفته و از جهت مذهبی، هدف واحدی داشته و در راه تبلیغ و نشر فرهنگ فاطمی سعی و تلاش دارند. وآن سخن اینکه چه زیبا می شد اگر در آستانه ولادت عصاره خلقت، جمع هایی با این افراد شکل می گرفت و تصمیمی برای انتخاب هدیه ای مناسب به ساحت مقدس این بانوی مهربان اتخاذ می شد. هدیه ای متفاوت و از جنس نصرت و خدمت، مگر نه اینکه قرار است در این مناسبت حضور داشته باشیم.چه بسیار مجالسی که در این روزها به مناسبت هفته زن تشکیل شده و ما نیز جزو مدعوین و میهمانان آن مجالس خواهیم بود.اما با چه هدیه و با کدام آمادگی و با کدام روش؟
هماهنگی و مشترک سازی و انتخاب یک مدل برای نشر فرهنگ فاطمی در این مجالس توسط بانوان گرامی و فاطمی مسلک، امر مهم و شایان ذکری است که همانطور که برای مناسبتهای مختلف چند روز قبل آماده و هماهنگی صورت می گیرد، می بایست برای این مناسبت که روز “مادر” و “هفته زن” هم بر آن اطلاق شده، فکر و برنامه ریزی و هماهنگی لازم انجام یافته تا بصورت منسجم و نظام یافته در هر مجلس بتوان به فراخورآن مجلس از فاطمه سخن گفت و از فرهنگش یاد نمود و از روش و منش و سیره اش نکته ها بیان کرد.
بر خواهران فاطمی و منتسب به ایشان لازم می آید که در شناسایی وظایف خود در قبال این کوثر آسمانی، اهتمام بیش از پیش داشته و نگرشی متفاوت از سایر زنان به این هفته مقدس نموده تا با غنیمت شمردن فرصتها در این مقطع، بهترین هدیه ها را برای آن بانوی عالیقدر فراهم ساخت. هدایایی چون:
-
بروز کردن و معاصرسازی حضرت زهرا(س) جهت الگوگیری
-
ذکر و بیان آثار دنیوی الگوگیری از حضرت زهرا(س)
-
گوشزد نمودن اثرات استحاله شدن مقام زن با الگوهای غربی و ضد دینی
-
تقویت نگرش دو وجهی بر زندگی حضرت زهرا(س) (پرداخت به هر دو مقام ایشان، مقام زمینی و مقام آسمانی)
-
تقویت بعد شعوری مجالس در کنار شور و هیجان
-
توانمندسازی خود در بیان زیبائیهای اخلاقی و اعتقادی حضرت زهرا(س)
-
بهره گیری از روش اصلاحی و تحولی در قالب و متد مطلوب با حفظ سنّت
-
طرح هنرمندانه حق و تکلیف زنان با دو اصل ایجاد شوق برای رفتن به دنبال کسب و ایجاد پذیرش حقایق
-
طرحی جذاب و بروزاز سیمای فاطمی برای افزایش محبت فاطمی
و چندین مورد دیگرکه با همفکری و مشاوره خواهران محترم، میتوان هدیه های متفاوتی در این روزها تقدیم مادر مهربان و دلسوزمان حضرت فاطمه زهرا(س) نمود.
با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دست اندرکاران و خادمان وبگاه بخصوص نویسندگان و مسئولین محتوایی؛
متاسفانه منظور نویسنده محترم در مورد جمله “بروز کردن و معاصرسازی حضرت زهرا(س) جهت الگوگیری” از نظر حقیر کمی گنگ به نظر میرسد.
اجرتان با امام عصر (عج)
همیشه موفق باشید.
با سلام و تشکر از طرح سوال، شاید ذکر این نکته در روشن شدن جمله کمک نماید که: عدم نگاه اسطوره ای به حضرت زهرا(س) و تأکید بر ارزشهای حاکم بر زندگی حضرت بجای روشهای ایشان، نوعی به روز نمودن و معاصرسازی در الگوگیری می باشد. به عنوان مثال: اگر حضرت بدست خود آرد آسیاب میکردند، این نشان از ارزشمندی تولیدکنندگی در زندگی است بجای فقط خریدار و مصرف کننده بودن.